Waar kom ik vandaan?

Tot 2017 bestond mijn werkzame leven uit het ondersteunen van organisaties, directies en medewerkers op allerlei gebieden (LinkedIn). Ik heb veel ervaring opgedaan met verschillende soorten organisaties en mensen. Zaken uitzoeken, organiseren en het verbinden van mensen vond en vind ik in mijn werk heerlijk om te doen. Mijn tweede natuur!

In 2017 vond ik het tijd voor verandering. Ik had de wens me meer maatschappelijk te gaan inzetten en mensen meer 1-op-1 te gaan ondersteunen.  

Zorgen voor je naaste

Daarbij kwam dat ik zelf ook de ervaring heb gehad om mantelzorger te zijn. Wat ik me toen niet realiseerde is dat daar een naam voor is en je daar ondersteuning bij kon krijgen.
Wat me wel duidelijk was dat ‘zorg’ en je weg erin vinden een hele klus was. En ook dat alle ballen in de lucht houden (zorg, werk en m’n  gezin) om de nodige organisatie vroeg.
Gelukkig had en heb ik 6 lieve broers en zussen waarmee ik de zorg van onze ouders kon delen. Dit is, zeker achteraf gezien, een bijzondere periode geweest waar we met z'n allen heel goed op terug kijken. 

Al deze ervaringen hebben bijgedragen in mijn keus om zorgvragers en mantelzorgers te gaan helpen in het vinden van hun weg in de zorg. Ik heb de post hbo-opleiding voor mantelzorgmakelaar gevolgd en ben gestart! 

Dit doe ik nu alweer 4 jaar met veel plezier! Het is fijn náást een mantelzorger te gaan staan en samen te kijken wat er geregeld kan/moet worden en dit met elkaar op te pakken óf indien gewenst dat ik de zaken oppak en regel in overleg met de mantelzorger.

Doel: de zorg voor degene die deze nodig heeft zo goed mogelijk regelen, waardoor de mantelzorger het gevoel heeft er niet alleen voor te staan, overeind te blijven en ook zoveel mogelijk kan toekomen aan een stuk 'eigen leven'.    

 

Meer weten?

Direct contact

  •   06 42 96 21 22
  •   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  •   of maak gebruik van het contactformulier
Aan een telefonisch, oriënterend gesprek zijn geen kosten verbonden.

Contactformulier

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

© 2022 Dorien Dullaert | Mantelzorgmakelaar Arnhem
Privacy statement  |  Algemene voorwaarden  |  Klachtenprocedure

KvK: 72453230    AGB-code: 48485701

Netnog websites

Aangesloten bij: